Please select your preferred language

close
map

  Producere si echipă

  ALTAL este o echipă dinamică, cu o ambiție extrem de profesionistă, competitivă

  Echipa ALTAL, formată din specialiști în diverse domenii, folosește cele mai noi tehnologii în dezvoltarea de produse inovatoare și de înaltă calitate în domeniul de producere a sistemelor de energie alternativă. Cerințele clientului sunt esențiale în acest sens.
  Echipa noastră este in proces continuu de proiectate și construite a pompelor de căldură de ultimă generație. Pe lângă investiții în noi peoiecte a produselor și a procesului de producție, se acordă multă atenție sinecostului produsului final, largirii halelor de producere, noilor angajați.
  Axat pe aplicarea produsului, ALTAL lucrează împreună cu parteneri care oferă fiecare noi idei pe baza propriei experiențe. Acest lucru creează o integrare de mare anvergură care garantează uşurinţa în utilizare şi utilizarea eficientă pentru utilizatorii de pompe de căldură.

  Clienții ALTAL, instalatorii, utilizatorii finali beneficiază de un suport tehnic și comercial excelent. Pe baza unor cunoștințe bine construite în domeniul termodinamicii, ingineriei mecanice, alte domenii, întărite cu o filozofie „total-care”, lucrăm împreună cu acești clienți la optimizarea produselor și a proceselor de producere.
  ALTAL a dovedit în cei 18 de ani de existență că este un partener de încredere, acest lucru este valabil pentru clienții săi, furnizorii săi, partenerii săi de cooperare, utilizatorii finali și cu siguranță pentru angajații săi!

  Linia vieții în cooperare cu clienții

  Departamentul de asistență pentru clienți este responsabil pentru contactele și acordurile cu clienții noștri.

  „Satisface clienții” este motto-ul. Aceasta înseamnă că se acordă multă atenție relației cu clientul, întrebărilor și urmăririi acestor întrebări.
  Managerii ALTAL lucrează îndeaproape cu angajații de asistență tehnică și cu angajații departamentului de dezvoltare și operațiuni pentru a aborda și rezolva în mod adecvat diferitele întrebări ale clienților. Clienții ALTAL sunt localizați în toate părțile Europei și CSI. Menținerea contactelor înseamnă comunicare și călătorii intensive.
  Căutarea, descoperirea şi oferirea către clienţii din toată lumea a celor mai eficiente modalităţi şi procedee complexe de soluţionare a operaţiunilor tehnologice aplicabile în domeniul nostru de activitate, care să le genereze profit şi să le amortizeze rapid investiţiile.

  Misiunea noastră
  intre obiectivele noastre principale, pe care dorim să le atingem în domeniu, fac pare în special:
  •Căutarea, descoperirea şi oferirea către clienţii din toată lumea a celor mai eficiente modalităţi şi procedee complexe de soluţionare a operaţiunilor tehnologice aplicabile în domeniul nostru de activitate, care să le genereze profit şi să le amortizeze rapid investiţiile.
  •În acelaşi timp, dorim să punem accentul pe economiile de energie şi pe protecţia mediului.
  •Dorim să dezvoltăm, să fabricăm şi să livrăm utilaje şi tehnologii cu utilitate profesională chiar şi în cele mai grele condiţii.
  •ALTAL este un partener al consumatorilor pompelor de căldură moderne.

  Dezvoltare de tehnologie și produs

  Departamentul Dezvoltare lucrează cu o echipă de specialiști profesioniști.

  Lucrăm în proiecte care conduc la dezvoltarea înlocuirii sistemelor vechi energetice cu unele moderne si econome. Proiectele sunt în principal rezultatul unor noi cerințe din partea clienților. Sunt cerinți care au legătură exploatarea și cu posibilitățile în care proiectarea și producerea de pompde de căldură pot fi influențate pentru a face posibilă pentru utilizatorul deservirea, operarea, monitorizarea mai ușoară a proceselor de încălzire, racire și preparare a apei calde menajere în locuințe.

  Proiectele noi pot apărea și din urmărirea îmbunătățirii continue a tehnologgiilor pe piață. ALTAL acordă multă atenție desighnului produsului final, și monitorizării setărilor continue ale acestuia prin intermediul rețelei WiFi.
  Acest mod de lucru înseamnă că noul produs poate fi proiectat și aplicat rapid și adecvat.
  În cadrul departamentului de dezvoltare, echipele de specialiști lucrează strâns împreună pentru a se asigura că produsul final dorit de client este cât mai optim posibil (în interior și exterior sunt perfect conform cerințelor consumatorului).