Despre compania de producere ALTAL Heat

  ALTAL este o echipă dinamică, cu o ambiție extrem de profesionistă, competitivă

  ALTAL Heat este o companie de proiectare și producătoare de pompe de căldură bazate pe tehnologii DC inverter, cu funcție EVI (injecție cu abur), sisteme de recuperare, stații termice bazate pe pompe de căldură, sisteme multi-split (VRF). Principalele echipamente fabricate sunt pompele de căldură pentru aer-apă inverter, sol-apă, apă-apă pentru funcționare în toate regiunile de la sud până la nordul îndepărtat în orice condiții climatice. Pompele de caldură aer-apă pot funcționa la temperatură joasă pînă la -25 la și răcire pînă +43 °C a mediului ambiant, sisteme de recuperare a energiei pentru clădiri mici și mari, cu un volum de 2.000 până la 30.000 de metri cubi pe oră.

  Echipa ALTAL este formată din specialiști în diverse domenii, folosește cele mai noi tehnologii în dezvoltarea de produse inovatoare în domeniul producerii de pompe de căldură de înaltă calitate.
  Capacitățile de producție ale companiei permit producția de echipamente cu capacități de la 5 kW la 500 kW într-un singur produs. Dacă sunt necesare capacități mari, echipamentul este asamblat din module.

  Tehnologii inovative de producere
  a energiei regenerabile

  Pompe de căldură

  Compania are o experiență de peste 18 ani în producția, instalarea și întreținerea pompelor de căldură pentru încălzire, răcire și prepararea apei calde pentru încăperi de la 100 la 116.000 de metri pătrați și mai mult, pentru clădiri rezidențiale, pentru clădiri industriale și publice.
  Produsele fabricate de ALTAL Heat sunt destinate pentru încălzire/racire si prepararea apei calde menajere.

  Prețurile accesibile pentru toate pompele de căldură cu menținerea tuturor tehnologiilor, un set complet de toate modurile de lucru într-un singur produs (încălzire, răcire, ACM), cele mai moderne regulatoare de automatizare, sisteme cu două compresoare care permit funcționarea simultană în modurile de încălzire/răcire și ACM și multe alte avantaje în raport cu alte produse de tip similar.

   

  Dezvoltare, renovare, noi tehnologii

  Sisteme complexe de producere a energiei

  Pompele de căldură ALTAL sunt folosite pentru domeniile industriale, comerciale, centre logistice, rezidențiale, unde costurile pentru producerea energiei termice pentru încălzire și răcire, pot fi considerabile în bilanțul general.
  ALTAL oferă soluții pentru sisteme complexe de producere a energiei termice în mod particular local sau centralizat cu posibilitatea de a utiliza mai multe surse de energie ca sistemele fotovoltaice, dar și mai multe surse de producție a energiei în acelasi timp. În acest fel, cresc atât siguranța în funcționare, cât și fiabiliatea.

  ALTAL proiectează, produce pompe de căldură, oferind un mod rentabil și ecologic de alimentare cu energie termică pentru clădiri rezidențiale și industriale. Producția de energie termică pentru încălzire și apă caldă menajeră poate fi asigurată de pompe de căldură la un randament foarte înalt, ce aduce o economie considerabilă. În caz de folosire a pompelor de căldură ca sistem centralizat, energia termică este distribuită eficient clădirilor printr-o rețea de distribuție centralizată locală. Astfel, mai multe clădiri pot fi alimentate dintr-un singur sistem, reducîndu-se costul cu camerele tehnice.

   

  Pompe de căldură produse în Moldova

  Produs în Moldova

  Folosind cele mai moderne tehnologii în activitatea noastră, am realizat o reducere a costurilor de producție, menținând în același timp calitatea ridicată a produsului, drept urmare am reușit să stabilim cele mai bune prețuri pentru pompele de căldură la îndemâna tuturor.

  Ne străduim să îmbunătățim din ce în ce mai mult pompele de căldură oferite - astăzi specialiștii companiei au asigurat un control tehnic îmbunătățit al tuturor etapelor procesului de producție și au realizat o creștere a duratei de viață a pompelor de căldură și a componentelor.

  Politica de preț flexibilă a companiei și calitatea înaltă a produselor garantată, eficiența permite companiei ALTAL Srl să reconstruiască rapid gama de pompe de căldură produse conform cerințelor pieței. Acest lucru face din ALTAL un partener de încredere și convenabil, cooperarea cu care este reciproc avantajoasă.

   
   

  Valorile noastre

  Valorile companiei reprezintă cadrul operațional al comportamentului nostru față de clienți, angajați, parteneri și furnizori.

  Valorile sunt derivate din istoria ALTAL și caracterizează interacțiunea între ele. Ele determină acțiunile noastre zilnice, ne influențează comportamentul și pun accentul pe interacțiunea noastră unul cu celălalt.

  Am capturat aceste valori ale companiei în următoarele categorii:

  1. Profesional
  2. Pasionat
  3. Inovatoare
  4. Viziune spe viitor