Please select your preferred language

close
map
   

  Pompe de căldură Sol Apă

  Pompe de caldură cu inverter și funcție EVI

  Pompa de căldură Sol Apă este ideală pentru cei care au nevoie de o sursă de căldură foarte eficientă, ecologică și extrem de ieftină, pe care să o folosească pentru clădiri mai mari sau clădiri industriale, depozite sau birouri.

  Pompele de caldura sol-apa folosesc energia pamantului pentru a incalzi agentul termic si astfel, intreaga casa. Practic, acestea consta dintr-o serie de conducte ingropate, prin care circula agent termic. In plus, acestea sunt eficiente atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii.

  In principiu, pompele de caldura sunt extrem de versatile. ...

 • Pompe de căldură ALTAL aer apă de mare eficiență

  Pompe de căldură Aer Apă

  Pompele de căldură aer/apă – folosesc aerul exterior în calitate de sursă de energie şi se consideră sisteme de încălzire energo-eficiente, care rapid încălzesc orice încăpere pînă la temperatura confortabilă stabilită de utilizator. Energia aerului este inepuizabilă – ce înseamnă că nu veţi simţi deficit de energie pentru încălzirea locuinței dumnevoastre sau a oricărei alte încăperi.

  De asemenea, aceste pompe de căldură sînt considerate soluţii moderne de înaltă tehnologie cu maximă siguranță în expluatare și zero impact direct asupra mediului înconjurător.

   
 • Sisteme multi split

  Pompe de căldură multi split

  Acest tip de pompe de căldură este mai frecvent utilizat în birouri mari, apartamente cu mai multe camere, case particulare, clădiri hoteliere și restaurante, complexe comerciale și de divertisment și alte clădiri de acest tip unde nu este posibil de folosit alte tipuri de pompe de căldură.
  Spre deosebire de pompele de căldură standard, unde o unitate externă are o unitate internă, sistemul multi-split are capacitatea de a conecta mai multe unități interne la o unitate exterioară și pot funcționa independent una de cealaltă
  Pompele de căldură muști split pot sa aiba o initate externă si de la 2 la 12 unitați interne.

  Prelucrarea metalelor

  Inox Plus oferă servicii de tăiere cu laser. Utilizăm echipamente performante, de ultima generație, care pot admite grosimi variate.
  Tăierea sau debitarea cu laser se realizează în condiții special create, aceasta fiind bazată pe utilizarea unei raze luminoase de mare putere drept instrument principal de taiere. Procedeul de tăiere cu laser se efectuiază pe următoarele metale: oţel inoxidabil, Fier, Titan, Cupru, Aluminiu.

  Procedura de sudura foarte simplificata si performanta

  Lucrări de sudură

  Sudura  este o variantă extrem de utilă pentru sudarea tablelor de titan, inox, oțel, aluminiu, cupru, titan, etc.
  Folosim echpamente pentru toate tehnologiile de sudură. Efectuam cu succes lucrari de sudare de orice complexitate.

  Taiere tabla

  Taiere tablă cu plasmă

  Debitarea cu tehnologia laser este una dintre cele mai performante metode contemporane de a tăia table de aluminiu, oțel, inox sau titan, cupru și este folosită în diverse domenii industriale ca industria de construcții, industria auro, agropiese, utilaje comerciale ș.a.